Kundansvarig Fastighetsvärd till Sweax i Uppsala

Hittelön 2 000 kr


 sweax-logo1-thumbnail.gif

Sweax verkar för att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Bolaget som grundades 1989 har idag ett brett tjänsteutbud och ett modernt samt effektivt arbetssätt gentemot sina kunder. Sweax arbetar proaktivt och agerar alltid med kunden i fokus för att tillhandahålla de mest prisvärda tjänsterna genom att leverera kundspecifika lösningar för skötsel och underhåll av fastigheter, där miljö och kvalitet värderas högt. I och med stark tillväxt söker Sweax en Fastighetsvärd till Huvudkontoret i Uppsala.

Är du social, affärsdriven och engagerad?

Sweax söker nu en Kundansvarig Fastighetsvärd med målsättning att utveckla och förvalta befintliga samt nya kundrelationer i Uppsala-området.


Vi söker

Som Kundansvarig Fastighetsvärd är du vår viktigaste representant gentemot våra kunder vilket förutsätter att du naturligt och genuint skapar goda relationer runt omkring dig. Då Sweax är ett bolag som är beroende av säsong och efterfrågan, kan ditt ansvarsområde eller arbetsuppgifter variera. Vi värdesätter därför prestigelöshet och flexibilitet hos dig som söker. Ditt arbete är självständigt vilket kräver stort ansvarstagande, tillgänglighet, god planering och förmåga att inte låta detaljer falla mellan stolarna. Du har affärsfokus som du med finess kan omvandla till ett bra erbjudande för dina kunder.


Tjänstebeskrivning
Som Fastighetsvärd förvaltar, representerar och företräder du Sweax i kontakt med bolagets samtliga intressenter. Du tilldelas ett flertal kunder där du ansvarar för underhåll, utveckling och förvaltning av fastigheter från A-Ö. Målsättning i tjänsten är att bistå kunderna med fulltalig service, effektivisera samt proaktivt arbeta och ansvara för att bästa möjliga avtal presenteras för respektive kund. Din roll präglas av tydligt kundfokus och kvalitetstänk.

Urval av arbetsuppgifter

 • Ansvara för kundens vidareutveckling genom effektivisering av inköp, order och kvalitet.
 • Sweax-representant vid styrelsemöten hos kunder.
 • Kommunicera med kunderna avseende information, skötselkvaliteter, tilläggsarbeten och reparationer i fastigheterna.
 • Tillsyn, underhåll och drifttekniskt arbete kan förekomma vilket innebär hantering av felanmälningar och enklare reparationer såsom; avloppsstopp, byte av eluttag, justering av dörrar och lås, byte av filter och remmar i ventilationsaggregat etc.
 • Säsongsrelaterade uppgifter kan tillkomma som snöröjning eller trädgårdarbete. 

 

Erfarenhetskrav/Kvalifikationer

 • Goda erfarenheter av att bygga framgångsrika kundrelationer.
 • Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller arbete som fastighetsvärd är starkt meriterande.
 • Erfarenhet av att utföra reparationer i fastigheter.
 • Kunskap om fastighetstekniska installationer.
 • God datorvana och förmåga att hantera e-post samt Office-paketet.
 • God förmåga att på svenska uttrycka sig i tal och skrift.
 • Körkort B är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder
Vi på Sweax vill vara närvarande och redo för våra kunder när dem behöver oss genom att ligga steget före och agera proaktivt. Vi är engagerade och arbetar i ett högt tempo, därför månar vi om våra anställdas balans mellan jobb och privatliv bland annat genom utbildning inom personlig utveckling.

Ort, placering
Uppsala

Tillträde och omfattning
Heltid, tillsvidareanställning


Är du eller känner du rätt person för jobbet?

Skicka din ansökan eller tips via formuläret nedan eller maila till ansvarig rekryterare Josefin Svensson på josefin@workmint.com. Tips som leder till anställning belönas med hittelön. 

Skicka tips

Din kandidat

Berätta om din kandidat


 

Du

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter för utbetalning av ev. hittelönLäs

 
Worktip är en del av Workmint, Regeringsgatan 82, 111 39 Stockholm +46 8-400 208 50 info@worktip.se