Innesäljare till entreprenörsbolaget Growby Nordic och NyTeknik Jobb

Hittelön 2 000 kr


Growby_logo_Mint_800px.jpg

Growby Nordic AB är ett växande entreprenörsbolag som säljer effektiva lösningar för Employer Branding och platsannonsering genom räckvidd på erkända kanaler både i digitala och i traditionella medier. Med visionen att bli starkast i Norden som samarbetspartner inom försäljning åt stora mediehus befinner sig företaget idag i en expansiv fas och söker därmed en Innesäljare till kontoret i Stockholm. I rollen kommer du att fokusera på NyTeknik Jobb – ett av uppdragen hos Growby.

Tjänstebeskrivning
Som Innesäljare på Growby är din primära uppgift att driva försäljning gentemot budget och målsättningar genom att bearbeta både befintliga och nya kunder på uppdraget NyTeknik Jobb. Med hjälp av rätt verktyg, stöttning och coachning samt möjligheten att arbeta genom frihet under ansvar skapar du dig en god förståelse för målgruppen och goda resultat samt långsiktiga relationer med dina kunder. Då du utgår från kontoret arbetar du sida vid sida med bolagets ägare och får tar del av en fartfylld miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Rapportering sker till Försäljningschef/VD.

Arbetsuppgifter

  • Bearbetning av befintliga kunder samt prospektering och kartläggning av nya kunder.
  • Försäljning vid telefon och mail.
  • Planering av ditt arbete med hänsyn till budget och målsättning.
  • Kundadministration i bolagets CRM.
  • Avrapportering till Försäljningschef.


Du som söker

Vi söker dig som tidigare har arbetat med B2B-försäljning och vill fortsätta utvecklas, både inom din försäljning och personligt. Du drivs av att skapa nya affärsrelationer och håller ett högt tempo utan att fallera i struktur och noggrannhet samt är nyfiken och ser möjligheter i att arbeta i ett entreprenörsbolag under stark tillväxt. Du som söker är fullständigt prestigelös inom försäljning och ser möjligheter med att skapa affärer med långsiktiga relationer.

Erfarenhetskrav/Kvalifikationer

  • 2 års erfarenhet av B2B-försäljning är ett krav.
  • Erfarenhet av försäljning från platsannonsering, Employer Branding eller andra tjänster inom rekrytering är meriterande.
  • God vana vid telefon (från telefonförsäljning, kundservice etc.).


Vi erbjuder

En arbetsplats med nytänkande ledarskap och högt i tak samt en betydande roll som ger en positiv och lärorik utmaning för dig som vill fortsätta utvecklas inom försäljning. Hos Growby har du utrymme till eget ansvar och initiativ samtidigt som du arbetar vid sidan om bolagets ägare. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning
100 % heltid, tillsvidare.

Ansök eller tipsa oss om rätt person
Ansök till tjänsten själv genom att fylla i formuläret nedan eller genom att kontakta oss. Har du tips om rätt person för tjänsten? Tipsa oss genom att maila lina@workmint.com. Tips som leder till anställning belönas med hittelön.

Skicka tips

Din kandidat

Berätta om din kandidat


 

Du

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter för utbetalning av ev. hittelönLäs

 
Worktip är en del av Workmint, Regeringsgatan 82, 111 39 Stockholm +46 8-400 208 50 info@worktip.se